Het AP Traineeship

Bij AP Support geven we je graag alle kansen om jouw talenten te verzilveren, ongeacht je opleidingsrichting. Wat je nodig hebt voor jouw carrière-versnelling bij AP Support is een afgeronde HBO- of WO-opleiding (ongeacht in welke richting) en een flinke dosis ambitie. We bieden je een uitdagend en goed betaald traineeship waarin je binnen 18 maanden versnelt naar de beste versie van jezelf! Zo ontdek je ook wat de financiële sector jou te bieden heeft. Altijd Persoonlijk, Altijd Passievol!

Talentversnelling bij AP Support.

In het AP traineeship helpen we jou door middel van persoonlijke coaching, intensieve training en het opdoen van praktijkervaring te ontdekken wat jouw kracht en talent is. Wie zijn of haar talent verder wil brengen, zal in zichzelf moeten investeren! Om dit te kunnen doen, biedt AP Support jou persoonlijke (loopbaan)begeleiding, opleidingen en trainingen. Je gaat praktijkervaring opdoen bij verschillende organisaties, zodat je nieuwe rollen en werkomgevingen daadwerkelijk kunt exploreren. Op deze manier doe je concrete ervaring op én je ontwikkelt je tegelijkertijd in razend tempo. Jouw sprint naar het versnellen van je talent.

Waarom een talent-sprint? Om te werken en te leren is een topsportmentaliteit nodig. We geven jou de kans om in de belevingswereld van een topsporter te stappen. Wij nemen jouw carrière bloedserieus en ondersteunen je op het niveau waarop topsporters als Jeffrey Hoogland ook ondersteund worden. We organiseren inspirerende terugkomdagen waarbij topsporters en andere inspirerende sprekers een masterclass faciliteren op het gebied van fysieke en mentale voorwaarden voor succes. Jouw succes! Deze vorm van talent-coaching is uniek en wordt exclusief door AP Support gefaciliteerd. Uiteraard is er naast inspanning ook ruimte voor ontspanning. Ga mee naar de borrels, activiteiten en sportevenementen van AP!

Hoe is het traineeship opgebouwd?

,

Kickoff

De eerste 2 weken van je traineeship staan in het teken van het kennismaken met AP Support, de collega’s waarmee je gaat samenwerken en het leggen van een opleidingsfundament in de vorm van specifieke opleidingsmodules voor het financiële vakgebied. 

,

Training

Nadat je een goed opleidingsfundament hebt gelegd, gaan we aan de slag met je consultancyvaardigheden en soft skills. Tijdens deze workshops en masterclasses leer je over effectieve vaardigheden die je nodig hebt als volwaardige consultant bij een opdrachtgever.

,

Aan de slag

Nu is het tijd voor je eerste project bij de voor jou geselecteerde opdrachtgever. Je hebt nu een gedegen opleidingstraject achter de rug en bent klaar voor je eerste opdracht onder begeleiding van jouw business manager. Succes!

,

Terugkomdag

Na deze eerste periode kom je terug voor een terugkomdag. Je ziet alle mede-trainees weer en deelt de eerste ervaringen en inzichten met elkaar. Groeien doe je immers samen! Tijdens deze terugkomdag krijg je de kans om een masterclass van een topsporter of andere inspirerende persoon te volgen. Een unieke powersessie waarin je inzichten opdoet en een opdracht meekrijgt voor je volgende projectperiode.

,

Back at it

Na de masterclass heb je weer nieuwe inspiratie opgedaan en met je mede-trainees kunnen sparren over je eerste projectervaring. De komende maanden ga je deze inzichten omzetten in een leercurve. Leren en ontwikkelen in de praktijk, zo doen we dat bij AP Support!

,

Afronding van je opdracht

Na 6 maanden werken en ontwikkelen heb je jouw eerste sprint succesvol afgerond. Bovendien ga je jouw opdracht aan de opdrachtgever presenteren. Een mooie kans voor reflectie en de kers op de spreekwoordelijke taart!

,

Even bijtanken

De eerste talent-sprint zit erop. Het was een uitdaging, maar je hebt het gehaald! Tijd om met alle mede-trainees even lekker bij te tanken tijdens een gezamenlijk diner of een leuke activiteit van onze activiteitencommissie. Work hard, play hard!

,

Op naar de volgende sprint

Op naar de volgende opdracht! Je herhaalt het proces en ook deze opdracht ga jij tot een succes maken. Altijd Positief, Altijd Praktijkgericht!

3 talentsprints | 3 terugkomdagen | 3 groeicurves

3 talentsprints

3 terugkomdagen

3 groeicurves

Het AP traineeship bestaat uit 3 sprints van 6 maanden, met elk hun eigen karakter. We lichten verschillende aspecten van jouw groeipotentieel uit en helpen je te ontwikkelen op al die gebieden. Op die manier werken we aan continue verbetering. Dat doen we met behulp van onze prestatiecoaches en een persoonlijk opleidingsbudget. Altijd Professioneel, Altijd Persoonlijk!

BODY

 Hoe haal je het maximale uit jouw kracht?

We laten ons graag inspireren door baanwielrenner Jeffrey Hoogland, veelvuldig medaillewinnaar op de kilometer tijdrit en bij de teamsprint. Jeffrey levert op zowel individueel als op teamniveau topprestaties en wordt op de voet gevolgd door z’n trotse sponsor AP Support. Wij motiveren onze collega’s om het beste uit zichzelf te halen, een topsportmentaliteit zoals die van Jeffrey gaat je daarbij verder helpen.

MIND

Hoe overwin je jouw grootste uitdaging?

Iedereen heeft zo zijn eigen uitdagingen en die komen niet altijd alleen van buitenaf. Juist de uitdagingen die uit onszelf komen, kunnen de grootste en meest terugkerende obstakels vormen. Wat is jouw grootste persoonlijke uitdaging en hoe ga je die het beste aan? We helpen je het antwoord op deze vraag te vinden zodat jij boven jezelf uit kunt stijgen. 

SOUL

Wat drijft jou en wat is je passie?

Jouw belangrijkste drijfveren en het feit of je op die gebieden voldoening haalt uit je werk, bepalen voor een groot deel je werkgeluk. Wij willen niets liever dan dat jij met plezier naar je werk komt en dat je er zin in hebt. In een derde terugkomsessie helpen we jou bij het ontdekken van jouw drijfveren en passie. Zo hopen we jou te blijven inspireren!

Wat bieden we?

Onbeperkt training & opleidingen.

Je krijgt bij ons de mogelijkheid om kwalitatieve opleidingen en trainingen te volgen, zowel bij AP Support zelf als via onze gerenommeerde opleidingspartners.

Arbeidsvoorwaarden.

AP Support biedt goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw inzet. Denk hierbij aan de kans op een contract voor onbepaalde tijd, een goede vervoersregeling, een promotieregeling en een studiebudget. Daarnaast kun je ook salarieel snel mooie stappen zetten.

Coaching.

Je wordt gedurende jouw 3 talentsprints begeleid door je business manager en we blijven jou inspireren met sessies waarvoor je graag even terugkomt van je opdracht. 

Ontwikkeling-sprints.

Door telkens aan de slag te gaan bij diverse grote financiële instellingen, doe je praktijkervaring op in allerlei verschillende werkomgevingen. Zo leer je snel wat je leuk vindt en waar je goed in bent!

Onbeperkt training & opleidingen.

Je krijgt bij ons de mogelijkheid om kwalitatieve opleidingen en trainingen te volgen, zowel bij AP Support zelf als via onze gerenommeerde opleidingspartners.

Arbeidsvoorwaarden.

AP Support biedt goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw inzet. Denk hierbij aan een contract voor onbepaalde tijd, een goede vervoersregeling, een promotieregeling en een studiebudget. Daarnaast kun je ook salarieel mooie stappen zetten.

Coaching.

Je wordt gedurende jouw 3 talentsprints begeleid door je business manager en we blijven jou inspireren met sessies waarvoor je graag even terugkomt van je opdracht. 

Ontwikkeling-sprints.

Door telkens aan de slag te gaan bij diverse grote financiële instellingen, doe je praktijkervaring op in allerlei verschillende werkomgevingen. Zo leer je snel wat je leuk vindt en waar je goed in bent!

Binnen welk vakgebied start jouw traineeship?

Pensions

Banking

Insurance

Healthcare

Pensions

Banking

Insurance

Healthcare

Het persoonlijke verhaal van onze trainees!

Meer weten over werken bij AP Support?

Neem dan contact op met onze recruiters!